Abonnement (mellemstore virksomheder)

Har du mere end 20 medarbejdere er der mulighed for at lave et individuel abonnement, der dækker netop din virksomheds behov for at have personalejuridisk rådgivning ved hånden.

Større har ofte glæde af at indlede samarbejdet med at få lavet en HR-analyse, der viser styrker og svagheder i den eksisterende HR-administration og lægge en overordnet HR-strategi.

Se mere om det under punktet “tilknytning“.

Når den virksomhedens HR-område er fuldt udbygget kan en efterfølgende abonnementsordning styrke den fortsatte implementering og sikre at virksomheden har en kompetent sparringspartner i ryggen, hvis der opstår akutte problemer, eller man skal gennemføre nye tiltag.

Samtidig følger vi ligesom på at man har fortsat fokus på nogen af de områder som lovgivere vil have at arbejdsgivere bruger tid på, og giver tips til HR-årshjul. (Eksempelvis varsling af ferie, nye regler om barsel, opfølgning på sygdom og den årlige APV).

Kontakt os for et møde hvor vi kan drøfte hvad vi kan gøre for dig: rikke@lovmand-coach.dk eller telefon 26283940.

En tanke om "Abonnement (mellemstore virksomheder)"

  1. Pingback: Personalejurist ctr. advokat | lovmand & coach

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>