Ansættelsesbeviser

Ansættelsesbeviser, ansættelseskontrakt, ansættelsesbrev, kontrakt – kært barn har mange navne – men har du folk ansat og arbejder de for dig i mere end 8 timer om ugen eller i en periode ud over  måned, skal der laves et dokument, der beskriver jeres aftale.

Har du ikke lavet et ansættelsesbevis, eller er der fejl i det du har, kan du blive pålagt at betale medarbejderen en godtgørelse for fejl i ansættelsesbeviset – og det er noget mange fagforeninger er meget obs’e på i forbindelse med afskedssager.

I lovmand & coach har følgende løsninger:

  1. Du laver selv dit ansættelsesbrev ved hjælp af en skabelon og vejledning udarbejdet af lovmand & coach. Ved at bruge vores skabelon er du sikker på at du overholder ansættelsesbevisloven og ved hjælp af vejledningen kommer du til at kende til principperne bag den lovgivning du skal overholde.
  2. Hele opgaven løses eksternt af lovmand & coach.Du giver os de oplysninger vi skal bruge og vi udarbejder på den baggrund ansættelsesbrevet.

Læs mere om hvorfor det godt kan betale sig at bruge penge på at få lavet korrekte ansættelsesbeviser: Om at bygge huse og skrive ansættelsesbreve

Kontakt Rikke for yderligere oplysninger, + 45/26283940 eller mail rikke@lovmand-coach.dk

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>