Ansættelsesret og personalejura

Med en bagrund som jurist og 12 års erfaring fra ansættelser i store virksomheder med professionelle personalekontorer, har Rikke stor erfaring og viden om alle de regler og love man skal overholde når man har ansatte.

Det kan blive rigtig dyrt, ikke at kende den lovgivning man skal overholde når man har ansatte. Søger du hjælp hos lovmand & coach får du indsigt i lovene og får styr på dit HR-område.

Vi hjælper dig med at opbygge eller professionalisere dit personalekontor – og tager os også gerne af enkeltsager (eksempelvis ansættelse eller afsked) så du sikrer dig, at det bliver gjort både juridisk korrekt og på en ordentligt måde.

Under menupunkterne kan du læse nærmere om hvilke ansættelsesretlige og personalejuridske emner lovmand & coach kan hjælpe med helt konkret.

Har du brug for mere overordnet viden, om de regler og love du er underlagt som arbejdsgiver, kan du enten deltage i kursus om emnet, eller følge med på bloggen hvor Rikke skriver om ansættelsesmæssige emner af relevans for den mindre og mellemstore virksomhed – samt iværksætteren

Find mere om ansættelsesretlige kurser her:

Vil du lære mere via bloggen – kan du læse videre her:  lovmand & coach/blog

Kontakt Rikke for yderligere oplysninger, + 45/26283940 eller mail rikke@lovmand-coach.dk

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>