Arbejdsmarkedets partere

arbejdsmarkeds partereEn del af det jeg underviser i når jeg underviser om ansættelse og afsked i mindre virksomheder, er hvem det egenligt er vi taler om, når vi taler om “arbejdsmarkedets parter”.

Helt traditionelt taler men om overenskomstparterne og “den danske model” når man taler om parterne på arbejdsmarkedet … men når jeg underviser trækker går jeg et skridt længere ud – ja helt op i helikopterniveau og prøver at vise hvem det er der er med til at sætte rammerne for dig som arbejdsgiver og hvor alle de regler og love du skal kende til kommer fra … og lige nu kan du få et sneakpeek af den tegning mine deltager på morgendagens aftenmøde bliver præsenteret for.

De er jer der er arbejdsgivere og lønmodtagere der står der inde i midten og tager i mod det hele.

Overskueligt ikk?

Jeg kommer i øvrigt gerne ud og tale for andre om disse ting. Her til foråret skal jeg ud og underholde en flok bogholdere om at hvad man skal være opmærksom på før, under og efter ansættelsen og en gruppe frisører vil gerne høre om hvordan personalehåndbøger kan lette den daglige ledelse og hvordan man kommer igang med at lave sådan en.

Er du i en gruppe eller et netværk og kunne i tænke jer at få kompetent sparring indenfor HR og ansættelsesret, så er du velkommen til at kontakte Rikke på 26283940 eller mail: rikke@lovmand-coach.dk

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>