Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviser

Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviserDer arbejdes på den sidste færdiggørelse af den første bog i serien om ansættelsesforholdet fra A til Å.

Bogen får det omslag du kan se foroven og sådan lyder forordet:

Godt begyndt er halvt fuldendt, siger man. Når vi taler om ansættelse af medarbejdere, er en god begyndelse under alle omstændigheder vigtig, og ofte er der tale om en ikke ubetydelig arbejdsindsats, som virksomheden lægger, inden en ny medarbejder er fundet, hyret og på plads.

I denne bog vil du kunne læse om de forhold, som gør sig gældende i forbindelse med starten på et ansættelsesforhold: Vi kommer rundt om de rammer, som lovgivningen og arbejdsmarkedets parter sætter, om den praktiske gennemførelse af ansættelsessamtalen og det papirarbejde, som ansættelsen udløser. Herudover lidt om løn, personaleadministration og et lille afsnit for dig, som er chef for første gang, om den rolle, du indtræder i.

Bogen er første del af en serie på tre bøger, som alle udkommer i løbet af 2014.

 

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>