Ejerskifte/generationsskifte i små og mellemstore virksomheder

Ejerskifte/genrationsskifte er et af lovmand & coachs fokusområde. I processen med at gennemføre et ejerskifte kan lovmand & coach kommet ind på følgende tidspunkter:

Gearing af HR-området før/efter et generationsskifte – dvs. professionalisering af personaleområdet (udvikling eller afvikling af medarbejdere), tjekke at love og regler overholdes (eksempelvis: ansættelsesbreve, lovpligtige APV’er og personalepolitikker) og forankring af viden i virksomheden ved gennemgang af arbejdsgange og udarbejdelse af vejledninger/håndbøger.

Se mere her: ydelser (ejerskifte)

Den personlige forberedelse  - drøftelse og planlægning af exitstrategi og håndtering af potentielle konfliktområder, så der opstår en personlig afklaring hos ejerlederen/familien.

Se mere her: Et virksomhedstjek blev en øjenåbner efter et generationsskifte

Workshop/oplæg om generationsskifte – alene og sammen med andre eksperter på generationsskifteområdet kommer Rikke ud og fortæller om de udfordringer og løsningsmodeller, der er ved generationsskifte.

Debatoplæg og artikler:

 Kontakt Rikke for yderligere oplysninger, + 45/26283940 eller mail rikke@lovmand-coach.dk

En tanke om "Ejerskifte/generationsskifte"

  1. Pingback: Har du fremtidssikret din virksomhed? | lovmand & coach

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>