Ejerskiftenetværk i København og omegn

netværksmødeSå er ejerskiftenetværket for København og omegn etableret.

Gruppen består af en række rådgivere der arbejder med ejerskifte på mange forskellige måder og udfra forskellige vinkler.

Er du ejerleder, kommende ejerleder, familiemedlem eller medarbejder og interesseret i at høre mere om hvad vi i netværket kan gøre for dig, virksomheden, din brancheorganisation, eller den netværksgruppe, loge eller andet fællesskab du deltager i, kan du kontakte Rikke på rikke@lovmand-coach.dk og din interesse vil blive formidlet videre.

Gruppen er etableret som en del af EjerskifteDanmark indsats for at skabe flere og bedre ejerskifter i små og mellemstore virksomheder i Danmark.

På møde ti dag blev der brainstormet på ideer om hvad netværket skal arbejde med. Der kom mange gode ideer og de blev efterfølgende prioriteret.

Alle medlemmer af netværket er nu sendt på kombineret juleferie og tænkepause – indtil næste møde den 7. januar 2014, hvor arbejdet med at skabe interesse og opmærksomhed med ejerskifte og alle de processer der indgår i flere og bedre ejerskifter fortsætter.

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>