For en del af lovmand & coachs ydelser (ansættelsesbreve, medarbejderhåndbog, oplæg til politikker mv.) kan man vælge mellem to færdiggørelsesniveauer, der har hvert sit prisleje.

Basis:

lovmand & coach leverer rammerne og virksomheden udfylder selv

  • Virksomheden får en skabelon (ex. skabelon til ansættelsesbrev til funktionær eller en medarbejderhåndbog) som de kan være sikker på overholder lovgivningen på området.
  • Virksomheden får endvidere forslag til færdiggørelse af produktet og vejledning til de overvejelser de bør gøre ved færdiggørelsen.
  • Virksomheden færdiggør selv produktet

Hvis man er iværksætter og har mere tid end penge, eller har en PA eller sekretær med kompetencer eller interesse for ansættelsesret/HR ansat, kan man med fordel vælge denne løsning.

Præcis:

Produktet udfærdiges i samarbejde mellem virksomheden og lovmand & coach. Timerne leveres af lovmand & coach.

  • Efter at lovmand & coach har undersøgt behov og krav hos virksomheden udfærdiger lovmand & coach et udkast (ex. ansættelsesbrev til leder eller en præcis medarbejderhåndbog) der er lavet til den specifikke virksomhed.
  • Udkastet drøftes og rettes til så det er fuldstændig tilpasset den enkelte virksomhed, og virksomheden har et trykkeklart, eller trykt produkt.
  • Den der skal sidde med opgaven/opdateringen i virksomheden “klædes på” til at løse opgaven fremover, så det sikres at produktet bliver ved med at overholde lovgivningen på området.

Denne løsning kan med fordel vælges af den virksomhedsejer der gerne vil outsource disse opgaver, eller ønsker at få dem løst uden selv at skulle kende til de love og regler der er på området, men samtidig gerne vil sikre at de overholder reglerne.

Kontakt Rikke for yderligere oplysninger, + 45/26283940 eller mail rikke@lovmand-coach.dk

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>