Fyraftensmøde: om at ansætte sin første medarbejder

Har du ansatte har du brug for at kende til de regler, der bestemmer hvad skal og hvad du ikke må, når du er arbejdsgiver.

Kender du ikke reglerne kan det blive rigtig dyrt for dig – og meget mere besværligt end nødvendigt.

Den 8. marts 2013 holder jeg et fyraftensmøde rettet mod iværksættere, der har – eller skal ansætte deres første medarbejdere og har lyst til at finde ud af hvordan de eksempelvis undgår at betale godtgørelse for fejl i deres ansættelsesbeviser, ikke får dårlig omtale på grund af uberettiget afsked eller får givet deres medarbejdere for lange eller forkerte opsigelsesvarsler.

Du får en viden om hvordan tingene hænger sammen og snakken bliver krydret med eksempler fra den virkelige verden – sådan at du kan høste læring af de fejltagelser andre har lavet.

Det foregår

Den 8. marts 2013 kl. 15-17

hos

Company Care Incubation Sub,

Refshalevej 163 A, 1. sal, 1432 København K

Læs mere om det her - Oplæg til fyraftensmøde

Har du lyst til at komme med er der gratis adgang – men du skal melde dig til hos mig på rikke@lovmand-coach.dk, senest den 6. marts 2013.

Har du spørgsmål som du godt kunne tænke dig at få taget op er du velkommen til at stille dem til mig på samme mail.

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>