Smider du guld på gaden?

Generationsskifte – eller ejerskifte – er et af lovmand & coachs fokusområder.

Alt for tit kommer virksomhedsejere for sent i gang med at forberede deres liv efter arbejdslivet. Det kan betyde at ejerens vigtigste aktiv – virksomheden – risikerer at ende med at miste værdi, fordi den bliver afhændet for sent, eller at en ellers sund og god virksomheder lukker, fordi der ikke er nogen klar til at tage over.

Hos lovmand & coach vil vi rigtig gerne hjælpe med at geare virksomheden før et generationsskifte, sådan at det bliver nemmere at komme i gang med processen, og flest mulige ressourcer bevares i processen..

Er ejerskiftet sket, er det dog ikke noget problem, for vi har også god erfaring med at hjælpe den nye virksomhedsejer, der har overtaget en virksomhed efter et ejerskifte.

Læs her om hvad vi bidrog med hos Advokatsekretærenes Uddannelsescenter: En øjenåbner og kontakt Rikke for en uforpligtende samtale på + 45 26283940.

I lovmand & coach arbejder vi specifikt med gearing af personaleområdetforankring af viden via arbejdsgangsanalyser og vejledninger, samt fastholdelse af ejerens visioner, ideer og holdninger via storytelling og personalepolitikker- men har et team af samarbejdspartnere der tager sig af både de bløde og hårde forhold ved afvikling af en virksomhed og afklaring af en seniorkarriere.

Samarbejdspartnere

I lovmand & coach er de bløde og hårde sider af et generationsskifte lige vigtige og vi ved at man aldrig kommer i mål hvis man ikke fokuserer på begge dele. Derfor har vi et samarbejde med begge sider og har blandt andet et samarbejde med EjerskifteDanmark og specifikke rådgivere der er eksperter på deres område.

For tiden tæller disse bl.a.:

Vi har også et stort netværk af samarbejdspartnere der arbejder med iværksættere, hvis der er behov for at finde en ny ejer udenfor ejerlederens familie.

Kontakt Rikke for yderligere oplysninger, + 45/26283940 eller mail rikke@lovmand-coach.dk

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>