Hvorfor er fokus på generationsskifte vigtigt?

I disse dage har flere medier fokus på den samfundsproblematik manglende ejerskifte – eller generationsskifte – medfører for os som samfund.

Hvorfor er det så vigtigt?” “Hvorfor beskæftiger du dig egentligt med det?” bliver jeg ind imellem spurgt, når jeg drager ud med mine workshop, foredrag eller tilbud om gearing af HR-området til virksomheder.

“Det er vel min egen sag?!”, “Jeg vil arbejde til jeg dør!” eller “jeg drosler ned og lukker firmaet når jeg ikke gider mere – der er alligevel ikke nogen der vil overtage det” er nogen af de ting jeg ofte hører – og det er også i orden at have den holdning.

Men bliver en eksisterende – og givtig virksomhed, med produktion, kunder, leverandører, medarbejdere og gang i det lokale erhvervsliv, ikke overdraget til en ny leder, når den gamle ikke kan mere – mister vi som samfund netop det:

  • medarbejdere mister arbejdspladser
  • kunder mister deres produkt/ydelse
  • leverandører mister kunder
  • lokalsamfundet mister liv og produktion … og skatter

Og ofte kunne det have været undgået ved at der blev lavet en exitplan langt tidligere end det er tilfældet i dag.

Lige nu har flere medier fokus på at det er skatterne og arveafgifterne der er den store synder i ejerskifte/generationsskifte problematikken. 

Min påstand er at rigtig mange skatter og afgifter kunne være undgået hvis et generationskifte blev startet i tide.

… men jeg gør mere end påstå.

Sammen med Thorbjørn Helmo Madsen, der er en garvet skatterådgiver i virksomheden TimeTax er jeg ved at skrue forskellige arrangementer sammen som hen over efteråret skal klæde revisorer, advokater – og helt almindelige virksomhedsejere .. og deres ægtefæller på, til at blive bedre til at håndtere et generationsskifte.

Der kommer mere nyt om hele teamet i den kommende tid … men mens du venter, kan jeg oplyse at Børsen i dag den 12. september sammen med EjerskifteDanmark har et særtillæg om ejerskifte (generationsskifte) og der kan man læse mere om nogen af de udfordringer mange af vores virksomhedsejere står overfor – og gode råd til håndtering af disse.

.

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>