IVÆRKSÆTTERI OG ANSÆTTELSE AF SIN FØRSTE MEDARBEJER

Det er når man står overfor det at ansætte sin første medarbejder, at risikoen for at lave de første, største og dyreste fejl opstår. At ansætte- eller afskedige forkert kan lægge en lille virksomhed ned. Og da disse fejl kan undgås med lidt læring eller hjælp vil lovmand & coach rigtig gerne hjælpe iværksættere, med at komme ordentlig igang med at ansætte deres første medarbejdere.

Vi har og en iværksætterpakke, der indeholder rådgivning, undervisning og udarbejdelse af et korrekt ansættelsesbevis for den/de medarbejdergrupper man har ansat Med i pakken får du også sparring omkring hvad du som arbejdsgiver skal være opmærksom når du ansætter og eventuelt afskediger.

Du kan se den fulde pakke her: Ansættelse med ro i maven

I et samarbejde med Regnskabsskolen underviser Rikke desuden i ansættelsesret og personalejura. For tiden udbydes der 3 kurser:

Læs her hvad nogen af deltagerne har fået ud af at deltage i et af de tidligere kurser: Diplomuddannelse i bogholderi

Desuden tager Rikke gerne ud og holder fyraftensmøder for iværksættere hvor det er muligt at få indsigt i de vigtigste regler for dig som arbejdsgiver (og hvad det kan koste dig at overtræde reglerne).

Læs mere fra sidste fyraftensmøde her: Fyraftensmøde om at ansætte sin første medarbejder

Læs hvad nogle af deltagerne på sidste møde har sagt om deres udbytte: #1: super, super godt!. #2: God information, #3: Super relevant oplæg!

Kontakt Rikke for yderligere oplysninger, + 45/26283940 eller mail rikke@lovmand-coach.dk

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>