Iværksætterråd

Denne uge er jo iværksætteruge .

I går nød jeg selv godt af det, og fornøjede (og forspiste) mig lidt på bus 1 med de hemmelige helte, hvor vi var rundt og blandt andet besøgte Lakrids by Johan Bülow, kørte med segways på amagerstrandpark, hørte Thorbjørn fra seo.dk snakke om søgemaskineoptimering så man nærmest forstod det – og sluttede af med en karismatisk snak fra en driftig iværksætter fra DanaWeb.

Inspirerende og fornøjeligt at møde virksomme iværksætter, der er gode til at tegne dem selv og deres virksomheder.

Men lige som med gaver – det er lige så godt at give som at modtage og i fremtiden giver jeg noget tilbage.

Jeg er nemlig så priviligeret  at jeg er blevet koblet på et netværk med vokseværk …. Ivokseværk

Ivokseværk er et nyt professionelt netværk for iværksætter, hvor man kan få sparring på hvordan man driver sin virksomhed mest optimalt.

Jeg kommer til at dele ud af min viden omkring ansættelse, personalejura og alt det som det kræver når man begynder at ansætte medarbejdere – og fra andre sider kommer det til at sprudle med viden og indsigt fra en lang række andre undervisere.

Jeg glæder mig utrolig meget til at deltage i netværket – og har du lyst til at se hvad det handler om så kan du melde dig til Kick-off den 13. december 2012 lige her: Tilmelding til kick-off

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>