Lav en plan og lad medarbejderne arve din virksomhed

I forbindelse med de interview jeg laver til den bog om generationskifte jeg skriver sammen med en samarbejdspartner, støder jeg meget ofte på problematikken “mine børn ønsker ikke at overtage min virksomhed, så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre“.

Det har en virksomhed i Silkeborg fundet en løsning på – 2/3 af ejerskabet overgår til døtrene, der gerne vil arve den, selvom de ikke ønsker at drive virksomheden selv. Det betyder så at den sidste 1/3 samt driften af virksomheden overgår til en fond, der skal blandt andet skal styres af medarbejderrepræsentanter.

Læs mere om det her: Medarbejdere skal arve virksomheden.

Det som jeg dog også synes er et vigtigt budskab i artiklen er at virksomhedsejeren – der er 61 år – har lavet en plan og har iværksat en del af den … og det er modsat rigtig mange virksomhedsejere der venter alt, alt for længe.

Og rigtig mange venter fordi de gerne vil arbejde og ikke ved hvad de ellers skal lave – det er jo fint nok, men det betyder desværre også at en stor del venter for længe og at Danmark på den måde mister arbejdspladser og virksomheder – fordi ejeren dør uden at der er foretaget ejerskifte og der ikke står nogen klar til at tage over.

Hos lovmand & coach tror vi på at det bedste generationsskifte iværksættes mange år før der er brug for det, og vi laver workshop der skal inspirerer virksomhedsejere til at komme igang i ordentlig tid.

Der er planlagt flere workshops om dette og andre forhold ved generationsskifte – det første finder sted den 19. september hos Regus i Ballerup.

Det er i princippet et lukket arrangement – men jeg har fået lov til at disponere over et par pladser til mit eget netværk og andre interesserede – så hvis du er interesseret i at høre mere om det arrangement, kan du kontakte mig på rikke@lovmand-coach.dk

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>