lovmand & coachs passion

Bag lovmand & coach er der et menneske der et langt stykke hen ad vejen er drevet af sin passion – og de fire områder som jeg, Rikke, virkelig brænder for lige nu og gerne vil ud og tale om er de her 4 ting:

  • Jeg vil rigtig gerne hjælpe iværksættere med at undgå at begå de første dyre brølere som jeg desværre ser alt for mange begå, fordi deres fokus eller interesse er et andet sted.
  • Jeg kunne også godt tænke mig at få mulighed for at præge iværksætterens holdning og lyst til at overholde loven på det ansættelsesmæssige område. Jeg oplever rigtig tit nogle virksomhedsejere kun overholder loven, hvis de tror der en reel og konkret mulighed for at blive knaldet.
  • Endelig har jeg en dyb interesse for det dilemma, der er i at kun omkring en 1/3 af alle virksomhedsejere overvejer at de engang (måske) skal dø og/eller trække sig tilbage fra arbejdslivet og vi derfor har et efterslæb med at få tænkt generationsskifte ind i virksomhederne her i landet .. et efterslæb der betyder at vi hvert år smider arbejdspladser og ressourcer på jorden fordi ejerne dør eller blive syge.
  • Og det fører mig til min sidste passion – og det er at få sået frøet i så mange som muligt om at koble generationsskifte og iværksætteri sammen … for vi behøver ikke nødvendigvis alle sammen at opfinde den samme dybe tallerken…. og hvis vi kan få koblet de to generationer sammen kunne vi virkelig booste iværksætteriet i Danmark.

Hver passion har sit foredrag og jeg kan hyres til netværksmøder, af iværksætterorganisationer eller andre steder hvor et oplæg om eksempelvis “Din første ansættelse” eller “Hvis jeg en dag skulle dø … processerne bag igangsættelse af generationsskifte” kunne være interessant.

Kontakt: rikke@lovmand-coach.dk

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>