Medarbejderhåndbog – personalehåndbog

medarbejderhåndbog personalehåndbog Store virksomheder har lange forkromede personalehåndbøger, mens små og mellemstore virksomheder sjældent har nogen overhovedet.

Du kan spare ledelsestid ved at have en medarbejderhåndbog, der på et samlet sted formidler de regler, normer og værdier, der gælder i din din virksomhed.

En god medarbejderhåndbog er også med til at give nye medarbejder en ordentligt start i virksomheden, ved at de på en nem og overskuelig måde kan få svar på både formelle og mere uformelle spilleregler på arbejdspladsen.

Men måske vigtigst af alt: medarbejderhåndbogen supplerer medarbejdernes ansættelsesbevis ved at virksomheden har et samlet sted, hvor de ting i virksomheden man vil have at medarbejderne skal vide, gøre eller undlade at gøre er samlet et sted og tydeliggjort overfor medarbejderne. Det betyder nemlig at man så har opfyldt det lovkrav der er om at have givet sine medarbejdere oplysninger om alle væsentlige vilkår ved ansættelsen.

At lave en medarbejderhåndbog er første skridt mod at arbejde mere professionelt med din virksomheds HR-område og giver dig en mulighed for at dække alle de væsentlige sider af at være ansat i din virksomhed.

Det tager tid at lave en ordentligt medarbejderhåndbog, men hvis du vil hurtigt i mål kan du hos lovmand & coach købe en skabelon (word-format) og en vejledning og komme rigtigt langt i processen.

Vil du se nærmere på produktet kan du sende en mail til rikke@lovmand-coach.dk så sender jeg dig indholdsfortegnelsen – vil du tage et kig  på en del af vejledningen, kan du klikke her: Vejledning (side 3-4)

Sammen med medarbejderhåndbogen modtager du i det første år besked, når de områder der er baseret på lovgivning ændrer sig, sådan at din medarbejderhåndbog kan opdateres og ajourføres.

Medarbejderhåndbogen og vejledning har en samlet pris på kr. 2.995 + moms.

Du erhverver medarbejderhåndbogen ved at sende en mail til rikke@lovmand-coach.dk. Skriv.”medarbejderhåndbog” i emnefeltet.

Kontakt Rikke for yderligere oplysninger, + 45/26283940 eller mail rikke@lovmand-coach.dk

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>