Jeg skylder mine ansatte, at have styr på det formelle, så de oplever en professionel ansættelse

K a t h r i n e   A r l a n d e r, fra Urban Goods forklarer hvorfor hun valgte lovmand & coach da hun skulle ansætte sin første medarbejder:

Hvorfor bruge lovmand & coach?

Som mindre selvstændig kan jeg godt lide at gøre en stor del af arbejdet selv, fordi jeg så har et fornuftigt indblik i hele min virksomhed, men særlig når det gælder juridiske områder, er det vigtigt for mig, at nogen siger god for det udkast jeg laver. Det synes jeg både er vigtigt for at sikre min virksomheder for fremtiden og samtidig synes jeg, at jeg skylder mine ansatte, at have styr på det formelle, så de oplever en professionel ansættelse, hvor de kan føle sig trygge i, at de får hvad de har krav på.

At lave en ansættelseskontrakt var helt nyt for mig og da jeg fra et tidligere samarbejde, har oplevet Rikke fra lovmand & coach som meget kompetent og enormt grundigt gav det mig en stor tryghed at søge hjælp hos hende, da jeg skulle ansætte min første medarbejder.

Hvad var dine forventninger til samarbejdet med lovmand & coach?

Min forventning inden samarbejdet med lovmand & coach var at jeg fik et professionelt forløb, som var pengene værd. Jeg valgte at kontakte netop lovmand & coach, fordi jeg kendte til Rikkes kompetencer indenfor personalejura. I netop sager, som personalejura, det vigtigt for mig, at jeg stoler på den, jeg henvender mig til.

Da jeg stod og skulle bruge den form for hjælp  var det naturligt for mig at bruge mit netværk, så jeg selv ved at vedkommende er kompetent, eller at andre kan sige god for vedkommende.

Hvad fik du ud af samarbejdet med lovmand & coach?

Jeg synes forløbet var meget nemt. Ved ansættelse af en medarbejder har lovmand & coach et skema jeg skulle udfylde. Skemaet sikrede at jeg fik vendt de rigtige ting med mine partnere før jeg talte med Rikke og det gjorde det nemt at forholde sig til alle de elementer der er ved en ansættelse.

Nu er det rigtig rart at vide, at jeg har en god standard ansættelseskontrakt for netop denne type ansættelse, og samtidig ved jeg, at jeg kan finde god hjælpe, næste gang vi skal lave kontrakt i den ene eller anden form.

Det er en yderligere tryghed, at jeg ved, at Rikke har øje for de små detajler – om det så bare er en stavefejl. Det gør mig forvisset om, at arbejdet er gennemtænkt.

…og jeg vil med god samvittighed anbefale andre i mit netværk at bruge lovmand & coach:)

Jeg skylder mine ansatte, at have styr på det formelle, så de oplever en professionel ansættelse