lovmand & coach kan være tilknyttet virksomheden på en af følgende måder:

Konkret opgaveløsning – konsulent

  • lovmand & coach bliver hyret ind til at løse en konkret opgave (ex. en arbejdsgangsanalyse, iværksættelse af en afskedsrunde) når opgaven er løst skilles vores veje.
  • Opgaven honoreres pr. time – eller som køb af pakke/klippekort.

Fast tilknyttet – konsulent eller ansat

  • Virksomheder der ønsker at arbejde lidt mere strategisk med deres HR-område eller har behov for at få opbygget/rekonstrueret deres HR-administration, vælger ofte at tilknytte lovmand & coach i en periode hvor alle de store og små opgaver løses lidt mere flydende.
  • I den aftalte periode kommer lovmand & coach i virksomheden 1-2 gange om ugen.
  • Opgaven defineres sammen og udfra de rammer der aftales, beslutter vi sammen hvilke ydelser der skal leveres, prioriterer opgaverne og aftaler deadline.
  • Der bliver løbende afrapporteret og justeret på opgaveløsningen.
  • Medarbejderen fra lovmand & coach kan enten blive ansat i virksomheden på en tidsbegrænset kontrakt eller honoreres ved køb af klippekort.

Abonnement

Ønsker du altid at have personalejuridisk rådgivning ved hånden, er det muligt at tegne et abonnement hos lovmand & coach.

At have tegnet et abonnement svarer til at have en personaleafdeling i ryggen – du ved altid hvor du kan ringe hen med dine spørgsmål og problematikker,og der vil altid være nogen til at hjælpe dig hvis du har en krise, eller brug for et godt råd og sparring. Til gengæld betaler du ikke for mere end du har brug for.

Læs mere om muligheden for at tegne et abonnement under punkterne: Abonnement (små virksomheder) og Abonnement (mellemstore virksomheder)..

Ring til Rikke på +45/26283940 eller mail rikke@lovmand-coach.dk for at høre nærmere.

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>