Undervisning i ansættelsesret og personalejura

Sammen med Regnskabsskolen klæder lovmand & coach kommende bogholdere på til at møde nogen af alle de udfordringer en bogholder møder indenfor ansættelsesret og personalejura når man sidder i en mindre eller mellemstor virksomhed.

Det sker i det modul i diplomuddannelsen for bogholdere der hedder: Lønbehandling, lønbogføring og personaleadministration

Modulerne kan tages enkeltvis eller som en samlet uddannelse.

Er man iværksætter eller nyere virksomhedsejer der har eller forventer at få medarbejdere, er det en rigtig god måde at blive klædt på til at håndtere nogen af de udfordringer man kan have ved den opgave.

På en enkelt dag hos mig, bliver du ikke ekspert i ansættelsesret, men du kommer rundt i hvordan det danske arbejdsmarked er bygget op (hvem er arbejdsmarkedets partere (og den danske model), hvilke love koster det penge ikke at kende, hvilke fejl skal man undgå når man ansætter og afskedige osv.

Kurset er interessant for alle der har ansatte – også iværksættere og virksomhedsejere der selv sidder med bogholderi og personaleadministration – og giver dig et indblik i hvad der er op og ned på tingene og hvornår advarselsblinkene skal lyse.

Næste gang jeg underviser er den 6. november 2013 – her: modul 2 i diplomuddannelse i bogholderi.

Er du ikke interesseret i hele modulet kan du “nøjes” med den ansættelsesretlige del her: Personaleadministration i bogholderiet. Kurset bliver i øvrigt snart suppleret mere flere kurser i ansættelsesret, rettet direkte mod virksomhedsejere og iværksættere.

Du kan se hvad de sidste kursister der delttog (4.9.2013) sagde om kurset her: Testimonials

Du er velkommen til at lægge en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>